Tietoa meistä

Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat eläinlääkäreitä, maatiloja ja lemmikinomistajia suojelemaan ja parantamaan eläinten terveyttä.

Asiakkaamme luottavat MSD Animal Healthin tietoon, menetelmiin ja asiantuntijaeläinlääkäripalveluihin, jotka todella edistävät eläinten terveyttä.

Kaikkea toimintaamme ohjaa pyrkimys parantaa lemmikki- ja tuotantoeläinten terveyttä ja elämänlaatua. Tieteellisen tutkimuksemme tulokset tukevat ihmisten ja heidän lemmikkiensä välistä yhteyttä ja yhteistä terveyttä. Ne myös auttavat suojelemaan kansainvälistä kansanterveyttä, lisäämään ravinnon proteiinilähteitä ja varmistamaan elintarvikkeiden turvallisuutta.

MSD Animal Healthilla on runsas tieteellisen osaamisen ja innovaatioiden perintö. Se toimii perustana tulevaisuudelle ja inspiraationa päivittäiselle työlle. Pohjoismainen organisaatiomme tunnetaan korkeatasoisesta eläinten terveyden asiantuntemuksesta. Monet myyntiedustajistamme ovat eläinlääkäreitä, joita ajaa intohimo hyvään asiakaspalveluun ja tiedon jakamiseen.

Haluatko tietää lisää?

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja tilaa uutiskirjeemme.