SenseHub® on tulevaisuuden seurantajärjestelmä

Tule mukaan maanviljelyn uudelle aikakaudelle SenseHub®-seurantajärjestelmän avulla. Se mahdollistaa dataperusteisen päätöksenteon maksimaalisen tehokkuuden ja tuottavuuden saavuttamiseksi.

SenseHub® on tulevaisuuden seurantajärjestelmä lehmien ja hiehojen terveyden- ja hyvinvoinnin optimointiin sekä lypsy- että emolehmille. Se on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin tilojen tarpeisiin ja tarjoaa käyttöösi huippuluokan kiiman- ja terveydenseurannan sekä monipuoliset hälytysominaisuudet.

SenseHub®-järjestelmän avulla voit tehdä yksilö- ja ryhmäseurantaa helposti ja hallita suuria eläinmääriä vaivattomasti. Riippuen eläinlajista, se käyttää useita tunnuslukuja eläinten hedelmällisyydestä, terveydestä, hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta, tuottaakseen tärkeää tietoa päätöksenteon tueksi.

SenseHub®-seurantajärjestelmä on täysin räätälöitävissä tilallesi sopivaksi. Voit valita kolmesta eri perustasosta:

  • Startti: Kiimanseuranta ja vakioraportit.
  • Advanced: Kiiman- ja terveydenseuranta sekä vakioraportit.
  • Premium: Kiiman-, terveyden- ja käyttäytymisen seuranta yksilö- ja ryhmätasolla, monipuoliset räätälöitävät raportit.

Ota yhteyttä:

SenseHub®-seurantajärjestelmää myy Suomessa MSD Animal Health. Tuemme myös edellisen sukupolven Heatimea. Ota meihin yhteyttä ja ota selvää, kuinka SenseHub® voi auttaa tuomaan vapautta ja joustavuutta maatilallesi! Huom: Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@merck.com

Arto Huhtala
Myynti ja Tekninen Tuki
+358 40 1809 492

Fredrik Landgren
Myyntipäällikkö
+358 50 5580 035

Suvi Mäkinen
Myynnin tuki ja markkinointi
+358 40 5671 010

Man diagnosing his cow 2ith sensehub monitoring app

Paranna eläinten terveyttä ja tuottavuutta

SenseHub®-seurantajärjestelmän avulla saat reaaliaikaiset ja käytännölliset näkymät karjasi terveyteen ja tuottavuuteen.

Seurantasovelluksemme hälyttää sinua mahdollisista terveysongelmista, jotka voivat ilmetä jopa ennen kuin kliinisiä oireita on näkyvissä tai tuottavuus laskee. Tämän avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä yhdessä eläinlääkärisi kanssa, mikä auttaa ehkäisemään eläinten sairastumista ja vähentämään hoitokustannuksia erityisesti riskialttiina aikoina, kuten poikimisen jälkeen.

Kätevä mobiilisovellus

Helppokäyttöinen mobiilisovellus näyttää karjasi tilanteen reaaliaikaisesti niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Näet helposti mitkä eläimet ovat kiimassa ja saat suosituksen sopivasta siemennysajankohdasta. Tämä auttaa lyhentämään poikimisvälejä ja parantaa eläinten tuottavuutta.

Tehokas karjatalous on helpompaa kuin koskaan ennen!

Valitse korva-anturi tai kaulapanta

SenseHub®-järjestelmän avulla voit valita tilasi käyttöön joko korva-anturin tai kaulapannan – tai vaikka molemmat.

Molemmat anturit mittaavat samoja asioita ja ovat yhtä luotettavia, joten voit valita juuri sen vaihtoehdon, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Antureiden lisäksi järjestelmään kuuluu SenseHub®-päätelaite, joka ottaa vastaan antureiden lähettämän tiedon ja käsittelee sen. Tietoja pystyy tarkastelemaan kätevästi esimerkiksi webbiselaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Järjestelmässä voi olla useampia käyttäjiä.

Järjestelmämme toimintasäde on 200 x 500 m päätelaitteesta, mutta mikäli tarvitset laajempaa toimintasädettä, sekin onnistuu lisäantennien avulla. SenseHub on yhdistettävissä Minun maatilani -järjestelmään, mikä mahdollistaa eläintietojen automaattisen ylläpidon.

Lue lisää SenseHub®-seurantajärjestelmästä (englanninkielinen sivusto).

Lataa SenseHub esitteitä!

SenseHub tuote-esite

SenseHub kuukausimaksulla

SenseHub® Dairy Youngstock

Liity postituslistallemme

Haluatko saada meiltä tietoa uusista tuotteista ja palveluista?

Klikkaa tästä ja tilaa uutiskirjeemme.

FI-NON-230500004